zondag 19 juni 2011

Zondag 19 juni 2011


Goed geslapen in ons "old school" hotel (uitdrukking bram). Gisterenavond nog eens zitten rekenen en ik kom tot de conclusie dat de route toch zo'n 250 km langer is dan officieel op de site. Dat creeert een probleem want de terugreis is geboekt en de agenda daarna ook ! Toch maar besloten om een stuk in te lopen per trein. Met hulp van Marleen bleek uiteindelijk hoe we dat aan konden pakken. Dus eerst naar het station. In Frankrijk moet je daarvoor gewoon bijna 100 km peddelen. Maar goed, we konden kaartjes krijgen voor een trein waar de fietsen ook mee kunnen. Kortom; we liggen weer op schema, al zal het nog een hele kluif worden.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ha Hans en Bram! Ruim eem week onderweg nu, ik heb diep respect voor jullie!Zo te lezen onder erbarmelijke weersomstandigheden met veel regen. Maar gelukkig liggen jullie dankzij de mooie Oriënt-Express etappe van gisteren (of was het vandaag?)weer op schema! We hebben als thuisfront een paar geheime controleposten ingebouwd om te zien of die treinreis jullie niet heeft verleid tot fraude met fietskilometers.....;-)Let op de flits en lach in de camera!!
In ieder geval wensen wij jullie samen héél veel plezier, vanaf nu prachtig weer en heel veel moed en doorzettingsvermogen (doorzittingsvermogen) om de finish te halen! Het laatste nieuws: Airbus haalt een mega-order van Air-Asia binnen voor 200 vliegtuigen. Thailand moet voor jullie toch een aanlokkelijk alternatief zijn voor volgend jaar!!
Hartelijke groet en héél veel succes, wij gaan hier weer gewoon door met hardlopen......
Reinoud

Erik zei

Hans, Bram,

Grote bewondering voor jullie avontuur. Ik lees over veel regen de eerste dagen. Wees gerust, ook hier gaan de hemelsluizen geregeld open, zonder enige terughoudendheid.
Aardig eindje peddelen, naar NoordSpanje.
Take care, bikkels! Vet respect!

Erik