zaterdag 25 juni 2011

Zaterdag 25 juni 2011, Sigean




De ochtend begon zoals dat aan de "cote sud" hoort; even over het strand gelopen, spullen gepakt en een mooie plek aan het strand (restaurants zijn om 8.00 leeg..). Daarna op pad. Eerste gedeelte volgt het "canal du midi". Leuk om te zien al die "canalboats" die van sluis naar sluis slenteren en volgens Bram een prima idee voor een volgende tocht. Inmiddels raakt de stralend blauwe lucht behoorlijk oververhit. Als we tegen de middag de Pyreneeen zien aankomen gaat dat vergezeld met een zinderende hitte. Er gaan liters water doorheen. Als we denken dat we na 110 km (bijna 10 uur fietsen) er op 20 kilometer na zijn blijkt er een fout in de routebeschrijving te staan. De laatste 30 kilometer zijn we verkeerd gereden.. Gelukkig vinden we binnen een paar kilometer een Mac Donald en een camping. Morgen moeten we op zoek naar een kaart en creativiteit. Oh ja, we vonden onderweg nog een top-fietsenmaker die mijn spaak heeft vernieuwd, 10 kilometer later knalt Bram bij een noodstop achterop; prachtige slag in het wiel. Het was weer een bijzondere dag..

2 opmerkingen:

Daan zei

He papa en Bram!

ik hoorde net van mama dat het wel 40 graden bij jullie is bij de piereneeen.(of hoe je dat ook schrijft:P)
Maandag word het 30 en dinsdag 31 graden bij ons, verder hebben we dit weekend wel veel regen gehad.. nou ik hoor het allemaal nog wel via de telefoon!heeeeeeeeeeeel veel succes en echt goed van Bram dat die t allemaal red!(ook van jou papa) kussen Daan

rene zei

Ja mannen, nu wordt het toch de spreekwoordelijke laatste loodjes, en die zijn zwaar bij zulke temperaturen. Met een slag in het wiel zal het moeilijk verder fietsen worden, maar terug naar de fietsenmaker??

Heel veel succes

groeten
Haps